2009. február 22., vasárnap

Lakossági Fórum

Üdvözlet

A 2009 február 18-án tartott lakóssági fórum élmény beszámolója, Annamáriától:
"Sziasztok, jó estét,
ezt olvastam fel, semmi eredménnyel.
Az álláspontok ugyanúgy nem közelednek egymáshoz. De még várjunk. Most csak a "kemény mag" volt jelen, szerintem tesztelik a tűrőképességünket. Ma vittünk az eddigi levelezésekből (tervezői válaszok, a mi válaszaink, stb.) 40 példányt, és azt szétosztottuk. Kértünk mindenkit, hogy adja tovább a szomszédjának. Ha gondoljátok nyomtassátok ki ezt is még pár példányban, bár ebből is raktam 20-at ide, oda. Csatolom Pesti László Úr levelét, amit a fórumon részt vevők mind megkaptak. Ezt is lehet még tovább adogatni. (Remélem rájöttök, hogy ez nem is olyan kis latya fatya környezetvédelmi levél, hiszen megállapítja, hogy vannak kertek....) Bízom benne, hogy kezdi már mindenki kapisgálni, hogy itt nagy a baj. Az volt ma a pozitív, hogy a MÁV Telep bebizonyította, itt intelligens emberek szép nyugodtan nemet mondanak. És ez lehet félelmetes..... Ne izguljatok, fejlődőképesek vagyunk. Fog ez menni, csak csinálni kell!!
"

Köszönjük a fórumon résztvevőknek , hogy képviselték érdekeinket.

Amúgy lehetővé vált adónk 1%-ával a MÁV Telep baráti kört támogatni kérek mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten ezt tegye meg. Jobb oldalt olvasható az adószám.

Előre is köszönjük.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Zsolti, ez nem egy élmény beszámoló, hanem az egymás közötti levelezésünk engedélyem nélküli nyilvánosságra hozatala.Kár.
Üdv.:Arlett Annamária